Η εταιρεία μας

Το ταξίδι με τις μέλισσες ξεκίνησε το 2000, όταν αποκτήσαμε τα πρώτα μας μελίσσια. Συνδυάσαμε την αγάπη και το πάθος μας για την φύση με τα προϊόντα που οι μέλισσες ακούραστα παράγουν. Δημιουργήσαμε την BEE CHOICE το 2012 για να κάνουμε γνωστές στον κόσμο τις ελληνικές ποικιλίες μελιού.

Το μέλι συλλέγεται από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Στους ίδιους τόπους όπου συνέλλεγαν μέλι και βότανα οι πρόγονοι μας για να ενισχύσουν το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα τους. Δημιουργός και σύμμαχος στην προσπάθεια μας είναι η φύση και αυτή αποφασίζει τι θα μας δώσει. Με την βοήθεια της μέλισσας συλλέγουμε γνωστές ποικιλίες μελιού όπως θυμάρι, πεύκου και ανθέων, ελάτης και αγριολούλουδων αλλά και ερείκης, κουμαριάς και βελανιδιάς.

Το μέλι συλλέγεται με τον παραδοσιακό τρόπο και αφού ελεγχθεί, συσκευάζεται σε ποιστοποιημένο συσκευαστήριο και στη συνέχεια διανέμεται στην αγορά.

Πέραν του μελιού την αγνότερη φυσική πηγή ενέργειας, συλλέγουμε επείσης πρόπολη, το θαυματουργό αντισυπτικό της φύσης, βασιλικό πολτό ή αλλιώς ”ελιξίριο νεότητας” και γύρη, την πλουσιότερη πηγή πρωτεΪνών.

Μετά από πολύ μελέτη και πειραματισμούς, συνεχή έρευνα και ενημέρωση, καταφέραμε να δημιουργήσουμε προΐόντα για την ευζωία και την ομορφιά του ανθρώπου. Οι κεραλοιφές μας, με συστατικά προΐόντα της μέλισσας, φυτικά και αιθέρια έλαια, είναι απαλλαγμένες από βλαβερά χημικά συντηρητικά αλλά έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και ευεργετικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα που διαρκούν στον χρόνο.Στο εργαστήριό μας, όλες οι κεραλοιφές παράγονται χειροποίητα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για ερωτήσεις ή προτάσεις συνεργασίας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

BEE CHOICE

Μαρίνου Αντύπα 34 ΤΚ:14121 Ν. Ηράκλειο Αττικής