Έξοδα αποστολής

Η Bee Choice έχει την δυνατότητα να στείλει τα προϊόντα της σε όλες τις χώρες. Για πληρωμή των προϊόντων μέσω πιστωτικής κάρτας έχουμε επιλέξει την PayPal η οποία αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή παγκοσμίως στις online αγορές.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το κόστος της αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη. Για παραγγελίες εντός Ελλάδος το κόστος ανέρχεται στα 3.00€ για κάθε τεμάχιο κηραλοιφής. Για παραγγελίες από δύο (2) τεμάχια και πάνω, καθώς και προϊόντων μέλισσας επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για το κόστος. Η χρέωση είναι ανάλογη του βάρους της αποστολής. Η παράδοση γίνεται από την εταιρεία courier με την οποία συνεργαζόμαστε σε 1-7 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελία σας από την στιγμή που θα φύγει από τον χώρο μας, στέλνoντάς σας σχετικό email.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ

Η χρέωση για χώρες εκτός Ελλάδος είναι 11.00€ για κάθε τεμάχιο κηραλοιφής. Για παραγγελίες από δύο (2) τεμάχια και άνω καθώς και προιόντων μέλισσας το κόστος υπολογίζεται ανά περίπτωση. Εξαρτάται από την χώρα προορισμού και το βάρος της αποστολής. Επικοινωνήστε μαζί μας για ενημέρωσή σας. Μόλις λάβουμε το αποδεικτικό της πληρωμής των προϊόντων μέσω PayPal ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ενεργοποιείται αυτόματα η παραγγελία. Η παράδοση γίνεται από την εταιρεία courier με την οποία συνεργαζόμαστε σε 3-10 εργάσιμες μέρες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελία σας από την στιγμή που θα φύγει από τον χώρο μας, στέλνοντάς σας σχετικό email.