Έξοδα αποστολής

Η Bee Choice έχει την δυνατότητα να στείλει τα προϊόντα της σε όλες τις χώρες. Για πληρωμή των προϊόντων μέσω πιστωτικής κάρτας έχουμε επιλέξει την PayPal η οποία αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή παγκοσμίως στις online αγορές.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το κόστος της αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη. Για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά το κόστος ανέρχεται στα 6.00€ . Για παραγγελίες περισσότερο από 2 κιλά το κόστος είναι 1.5 € για κάθε επιπλέον κιλό. Η χρέωση είναι ανάλογη του βάρους της αποστολής. Η παράδοση γίνεται από την εταιρεία courier με την οποία συνεργαζόμαστε σε 1-7 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας κατευθείαν στον χώρο σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελία σας από την στιγμή που θα φύγει από τον χώρο μας, στέλνοντάς σας σχετικό email. Επείσης μπορεί να γίνει αποστολή με Box now κατόπιν συνεννοήσεως.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ

Η χρέωση για χώρες εκτός Ελλάδος είναι 30.00 € για 1 κιλό. Για παραγγελίες από 1 κιλό και άνω το κόστος είναι 10€ για κάθε επιπλέον κιλό. Εξαρτάται από την χώρα προορισμού και το βάρος της αποστολής. Μόλις λάβουμε το αποδεικτικό της πληρωμής των προϊόντων μέσω PayPal ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ενεργοποιείται αυτόματα η παραγγελία. Η παράδοση γίνεται από την εταιρεία courier με την οποία συνεργαζόμαστε σε 3-10 εργάσιμες μέρες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελία σας από την στιγμή που θα φύγει από τον χώρο μας, στέλνοντάς σας σχετικό email.