Μετά από πολύ μελέτη και πειραματισμούς, συνεχή έρευνα και ενημέρωση, καταφέραμε να δημιουργήσουμε προΐόντα για την ευζωία και την ομορφιά του ανθρώπου. Οι κεραλοιφές μας, με συστατικά προΐόντα της μέλισσας, φυτικά και αιθέρια έλαια, είναι απαλλαγμένες από βλαβερά χημικά συντηρητικά αλλά έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και ευεργετικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα που διαρκούν στον χρόνο.

Στο εγκεκριμένο εργαστήριό μας, όλες οι κεραλοιφές παράγονται χειροποίητα με άδεια κυκλοφορίας από τον κρατικό οργανισμό, σύμφωνα με την νομοθεσία της ΕΕ 1223/2009 για τα καλλυντικά. Επείσης είναι όλες γνωστοποιημένες στην Πύλη Κοινοποίησης Καλλυντικών Προΐόντα της Ευρωπαΐκής Ένωσης (CPNP).

Επιπλέον, στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε προΐόντα μέλισσας όπως μέλι, πρόπολη, βασιλικό πολτό, φρέσκια γύρη και μελισσoκέρι..

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για ερωτήσεις ή προτάσεις συνεργασίας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.